فراخوان شماره ۴۵ - رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۷ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۹۴
در راستای راهبرد شایسته‌گزینی وزارت نیرو در دولت دوازدهم و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد واجد شرایط عمومی و تخصصی خدمت‌گذاری، با لحاظ مجموعه اسناد بالادستی و رعایت مواد قانونی ذیربط، برای سمت « رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق» دعوت به اعلام آمادگی می‌نماید.
فراخوان شماره ۴۵ - رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق
فراخوان انتخاب

الف) اهم وظایف و مسئولیت‌های پست رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق
  • برنامه ­ریزی به منظور تحقق اهداف مرکز در زمینه ­های زیر:
  • توانمندسازی و ارتقای سطح علمی– مهارتی کارکنان
  • راهبری، نظارت، برنامه‌ریزی و مدیریت آموزش‌های برون‌سپاری شده
  • ارزیابی، سنجش و ارتقاء مهارت‌های فنی و صلاحیت حرفه‌ای نیروی انسانی
  • برنامه‌ریزی جهت اجرای نظام آموزش‌های شغلی– سازمانی
  • برنامه‌ریزی، نیازسنجی و راهبری آموزش‌های تخصصی با رویکرد توسعه شبکه‌های آموزش مجازی
  • توسعه آگاهی‌های عمومی و اجرای آموزش‌های ترویجی با هدف اصلاح الگوی مصرف آب و برق، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست
  • انجام فعالیت‌های پژوهشی مرتبط و نقش‌آفرینی در اکوسیستم نوآوری صنعت آب و برق
  • تدوین برنامه عملیاتی مرکز و پیگیری اجرای آن
  • نظارت بر اجرای دقیق ضوابط و مقررات آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی
  • مدیریت مؤثر واحدهای تحت پوشش مرکز
  •  همکاری و استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی که دارای فعالیت‌های مرتبط هستند به منظور بهره‌گیری از تجارب و تخصص آن‌ها
ب) شرایط احراز پست رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق
  • برخورداری از صلاحیت‌های عمومی انتصاب در بخش دولتی بر اساس قوانین، مقررات و ضوابط ذیربط
  • دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته‌های فنی، مهندسی و مدیریتی مرتبط با صنعت آب و برق
  • آشنایی کامل با مأموریت‌ها و فعالیت­های صنعت آب و برق و مرکز
  • سابقه آموزشی: سوابق تدریس بلندمدت و یا کوتاه‌مدت در دانشگاه­های معتبر ترجیحاً در مراکز آموزشی و پژوهشی وزارت نیرو
  • سوابق کاری: دارا بودن رابطه استخدامـی رسمی، پیمانی و انجام کار مشخص با دولت و برخورداری از حداقل 10 سال سابقـه خدمت که حداقل 5 سال آن مدیریت مؤثر در یکی از سمت‌های مرتبط باشد.

ج) شایستگی‌های عمومی و اختصاصی مورد انتظار
  • ویژگی‌های شخصیتی، توانمندی‌های فردی و اخلاق حرفه‌ای
  • توانایی رهبری و مدیریت مجموعه و پیگیری کلیه امور مربوط به مرکز
  • توانایی‌های عمومی مدیریت (برنامه­ریزی، سازماندهی، هدایت، تصمیم‌گیری، نظارت و کنترل)
  • دارا بودن نگرش راهبردی، تحلیلی و برنامه­ای، بینش اقتصادی، مهارت مذاکره، تعامل و همکاری گروهی
  • شناخت محیطی و کافی، تجربه، تخصص و دانش فنی مدیریت یک مرکز آموزشی– تخصصی
د ) مدارک موردنیاز
  • تکمیل فرم درخواست در سایت فراخوان
  • نامه درخواست شامل متنی با حداقل 800 کلمه و حداکثر 1500 کلمه که توضیح دهد ویژگی‌ها و توانمندی‌های متقاضی چگونه با نیازمندی­های سمت رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق متناسب است و چه انگیزه‌هایی سبب شرکت در فراخوان شده است.
  • متنی در حدود 800 کلمه که توضیح دهد متقاضی در سوابق خود در زمینه پست موردنظر چه دستاوردهای شاخصی داشته است.
  • رزومه مدیریتی (حداکثر دو صفحه)
  • رزومه علمی (حداکثر دو صفحه)
  • اطلاعات کامل تماس
* سایر مدارک لازم متناسب با اطلاعات فرم تکمیل‌شده در مراحل آتی اخذ خواهد شد.

توجه:
  • تکمیل فرم درخواست و ارسال مدارک صرفاً از طریق سایت امکان‌‌پذیر است.
  • ارزیابی شایستگی‌های متقاضیان توسط اعضای کارگروه بررسی شایستگی ­ها بر اساس معیارها و امتیاز­دهی متقاضیان انجام خواهد گرفت.
  • از برگزیدگان برای دعوت به جلسه مصاحبه، درخواست خواهد شد بدواً برنامه پیشنهادی خود را تنظیم و ارائه نمایند.
  • کارکنان شاغل در دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در شرایط مشابه در اولویت قرار دارند.
  • حقوق و مزایا مطابق با ضوابط و مقررات مربوطه برقرار می­­گردد.
  • ثبت درخواست و طی فرایند ارزیابی متقاضیان تا حصول نتیجه نهایی هیچ‌گونه تعهدی را برای وزارت نیرو ایجاد نخواهد کرد.

فرم ارسال اطلاعات

( ۲ )