برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر مرکز حراست موسسه آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۲ کد : ۴۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۶۵
با حضور ریاست مرکز حراست وزارت نیرو و هیات همراه در موسسه آموزش‌های تخصصی صنعت آب و برق، مراسم تکریم و معارفه مدیر مرکز حراست موسسه با رعایت کامل شیوه نامه های مقابله با بیماری کرونا انجام شد.

در ابتدا، سرپرست موسسه ضمن خوش آمدگوئی به حاضران در جلسه، نقش و وظیفه واحد حراست در مراکز آموزشی را حساس و مهم دانست. محمدرضا فدائی افزود، در مراکز آموزشی به دلیل تنوع حضور افراد مختلف، اعم از کارکنان مستقیم و غیرمستقیم صنعت آب و برق، طیف گسترده ای از فراگیران و دانشجویان و افراد علاقه مند به فعالیت در صنعت آب و برق تردد دارند؛ بنابراین، موضوع حراست و نظارت گستردگی بالائی خواهد داشت. علاوه براین مراقبت بر عملکرد مدرسان و نظارت بر عدم انحراف کلاس های آموزشی از اهمیت ویژه برخودار خواهد بود. علاوه براین، در مراکز آموزشی مدیران و عاملین حراست، مسئولیت برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی و سمینارهای بخش حراست صنعت بزرگ آب و برق را نیز عهده دار هستند که خود از اهمیت و گستردگی زیادی برخوردار است.

در ادامه این مراسم، معاونین مرکز حراست وزارت نیرو آقای ربیعی و خانم آقاحاجی نقطه نظرات خود را بیان نموده و بر حفظ و تقویت جایگاه حراست در ساختار موسسه تاکید داشتند.

حمید محسنی، رئیس مرکز حراست وزارت نیرو، ضمن جمع بندی مطالب، به اهمیت حراست و حفاظت از مراکز و تاسیسات صنعت آب و برق اشاره نمود و نقش مراکز آموزشی در رشد و توانمندسازی منابع انسانی را ویژه دانست. ایشان در ارائه راه حل‌های خلاقانه و استفاده از فناوری‌های نوین برای عدم توقف اجرای دوره های آموزشی و توانمندسازی کارکنان را در بسترهای امن ارتباطی مورد توصیه قرار دادند و ضمن ابراز رضایت از دوره تصدی مدیر قبلی حراست موسسه آموزش، برای مدیر جدید آرزوی سلامتی و توفیق در خدمت نمودند.

در انتهای این مراسم، که مسئولین حراست مراکز آموزشی آذربایجان، اصفهان، خراسان، غرب، گیلان، مازندران و خوزستان بصورت مجازی در آن حضور داشتند، با اهدای لوح تقدیر از زحمات آقای سرلک سرپرست پیشین حراست موسسه تقدیر و تجلیل بعمل آمد. همچنین حکم انتصاب آقای جمالی به عنوان مدیر جدید توسط ریاست مرکز حراست وزارت نیرو اهدا شد.

( ۳ )