انتشارات موسسه آموزش عالی تخصصی صنعت آب و برق با سابقه طولانی و موثر در خصوص چاپ کتب و بسته های آموزشی کاربردی و مورد نیاز صنعت آب و برق کشور و با هدف ارتقاء دانش کاربردی و تخصصی فعالان و علاقمندان به این صنعت و با بهره‌مندی از تجربیات و دانش متخصصان و مدرسان خبره کشور، از آغاز فعالیت خود بالغ بر 40 عنوان کتاب در حوزه آب و برق به چاپ رسانده است که در این بین 6 عنوان کتاب به شرح جدول ذیل ، با توجه به درخواست مراکز و متقاضیان ، در اولویت تجدید چاپ قرار گرفت که 2 عنوان آن در آبان 1397 به چاپ دوم رسید و هم اکنون آماده ارائه به علاقمندان و مراکز می باشد.

با توجه به اهمیت اقدامات انتشارات موسسه همگام و هم راستا با اهداف آموزشي، این انتشارات آمادگی چاپ کتب تخصصی و همگام با دانش روز دنیا در حوزه های تخصصی صنعت آب و برق ( تالیف و ترجمه) را دارد . جهت کسب اطلاعات تکمیلی با امور پژوهش و انتشارات موسسه  با شماره تلفن 44171961 داخلی 254 تماس حاصل فرمایید.