١١:١٨ - يکشنبه ٢٨ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
واحد آموزشی گیلان برگزار کرد
دوره آموزشی کارکنان حراست
دوره آموزشیNETWORK ویژه کارکنان حراست شرکت های صنعت آب وبرق در محل سالن همایش نیروگاه طرشت برگزار گردید.
 ٠٨:٤٨ - سه شنبه ٢٣ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
در مجتمع اصفهان برگزار گردید
مسابقات مهارت های فنی تخصصی صنعت آبفا
اولین دوره مسابقات مهارت های فنی تخصصی شرکت های آب و فاضلاب استان اصفهان در محل مجتمع آموزشی اصفهان برگزار گردید.
 ٠٨:٤٥ - سه شنبه ٢٣ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مجتمع آموزشی آذربایجان برگزار کرد
دوره آشنایی با تهدیدات سایبری
دوره آموزشی آشنایی با تهدیدات در فضای سایبری در مجتمع آموزشی آذربایجان برگزار گردید.
 ٠٨:٤١ - سه شنبه ٢٣ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
با حضور نمایندگان دانشگاه های خارجی و داخلی برگزار گردید
نمایشگاه مجازی جهان اسلام
دومین مجمع عمومی دانشگاه های مجازی جهان اسلام با حضور روسا و نمایندگان مجازی کشورهای اسلامی به مدت دو روز در ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور تهران برگزار گردید.
 ١٦:٣٠ - شنبه ٢٠ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
در وزارت نیرو برگزار شد
جلسه همکاری آموزشی موسسه با دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
به منظور همکاری مشترک موسسه و وزارت نیرو در حوزه پدافند غیر عامل و مدیریت بحران، جلسه ای در محل حوزه ستادی وزارت نیرو برگزار گردید.
 ١٠:٥٩ - سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه عاملین مالی در موسسه
نخستین جلسه مالی در سال 98 با حضور عاملین مالی مجتمع ها و واحد های آموزشی در محل دفتر مرکزی موسسه برگزار گردید
 ١٠:٣٠ - سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
آزمون
شرکت آرن دژ پی استخدام میکند
شرکت آرن دژ پی در راستای تکمیل کادر نیروی انسانی مورد نیاز خود از شرکتهای پیمانکاری طرف قرار داد شرکت توزیع نیروی برق استان البرز نیروی انسانی جذب می کند.
 ١١:٤٢ - يکشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
آزمون
شرکت پویا صنعت اردبیل استخدام می کند
شرکت پویا صنعت صنعت اردبیل از شرکتهای پیمانکاری شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در مقطع دیپلم ( برق - ریاضی فیزیک ) و مقطع کاردانی برق ( کلیه گرایش ها ) به صورت قرارداد کارگری نیرو جذب می نماید
 ١١:٢٠ - يکشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در شیراز
در گرامیداشت هفته دفاع مقدس مجتمع فارس میزبان مدیران و کارکنان وایثارگران صنعت آب و برق استان فارس بود.
 ١٠:٠٧ - شنبه ١٣ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>